Nool.hu videó

2024.05.03. 19:49

Ballagás: elbúcsúztak iskolájuktól a nógrádi diákok (fotók, videók)

Pénteken több nógrádi iskolában lezajlottak már a ballagások. Néhány helyszínen fotóriportereink megörökítették a búcsú pillanatait.

Nool.hu

Délelőtt a Borbély Lajos Szakközépiskola, Szakiskola és Kollégiumban hangzottak fel a ballagási dalok. A diákok még utoljára körbejárták iskolájukat, az eseményen a Magyar Vöröskereszt Nógrád Vármegyei Szervezete a diákoknak külön is köszönetet mondott a zöldség-gyümölcs feldolgozó megépítésében nyújtott segítségükért, szakértelmükért.

Kora délután a Salgótarjáni Madách Imre Gimnáziumban intettek búcsút iskolájuknak a végzősök. A hozzátartozók büszkén adták át virágcsokraikat,  aprócska ajándékaikat a ballagóknak.

A salgótarjáni Uzoni Péter Gimnázium és Általános Iskolában is délután rendezték meg a ballagási ünnepséget. Tarisznyával a nyakukban, ajándékokkal a kezükben vettek búcsút szeretett intézményüktől.

 

Magyarral kezdenek hétfőn

Mint arról beszámoltunk: a nemzetiségi nyelv és irodalommal kezdődtek pénteken az írásbeli érettségi vizsgák. Nógrád vármegye 21 középiskolájában több mint ezerkétszázan adnak számot tudásukról idén.A mindenki számára kötelező érettségi vizsgák május 6-án, hétfőn kezdődnek a magyar nyelv és irodalom tantárggyal. Nógrád vármegye 21 középiskolájában összesen 1209 érettségiző vizsgázik 32 különböző tárgyból az elkövetkező hetekben.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában